Dress up

Zou jij graag willen weten hoe het is om je aan te kleden als Miley Cyris, Paris Hilton of Robert Pattinson? Dit is je kans je kan namelijk in de kast kruipen van je favoriete celeb! Kleed ze aan met de mooiste kleding, bikini's, zwembroeken of andere leuke kleren die je vind in de kledingkasten van de celebs. De mogelijkheden zijn oneindig. In deze categorie tref je de meest leuke aankleedspelletjes aan.

Najaarsmode

Kies de 2 meiden die je aan wilt kleden en begin met het aandoen van de meest leuke kleren voor in de herfst. De kleding komt van gerenomeerde merken als Pepe Jeans en Miss Sixty. De herfst heeft fantastische kleren te bieden en jij kunt ze zien. In dit spelletje draait het allemaal om het combineren van de meest leuke kleren. Ben jij een ware stylist en heb jij verstand van mode? Het spelletje Najaarsmode geeft je de kans je ware mode verstand naar boven te halen. Na het kiezen van de outfit in de shop kan je meteen zien of het past bij de herfst! Print het uit om je vrienden te laten zien of hang het op muur.

Twilight: breaking dawn make-over

Ben jij helemaal fan van Twilight en denk jij dat je de sterren nog mooier kan maken? Dit is je kans Jacob Black, Bella Cullen of de rest van de familie hun uiterlijk nog mooier te maken. Het is een leuke game die het mogelijk maakt de meest gekke dingen te doen met het uiterlijk van de celebs. Wil je graag weten hoe Bella eruit zou zien met kort haar? Of Jacob met een dikke baard en zonnebril? Met dit spelletje is het mogelijk een leuke game waarmee je uren plezier zult hebben.